Recensies
×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

Laura de Vries

Na 1 behandeling en 1x wassen met de haarzeep, al een veel dikkere en glanzende bos haar.

Geweldig uitgangspunt, alles wat je in je haar smeert  moet je op kunnen eten! 

Super tevreden over deze salon!

 

Marianne: Een behandeling bij Nour en Janke is een weldaad voor lichaam en geest en prachtig gezond stralend haar! Dank jullie wel voor de fijne behandelingen dames.

Dianne:

Altijd kijk ik er weer naar uit, wanneer mijn afspraak bij Janke en Nour staat. Mijn haar is sinds hun behandelingen zoveel dikker, veerkrachtiger geworden. Sindsdien heb ik geen stylingsproducten meer nodig, alleen een fijne kruidenkuur! Daarnaast heeft Janke mij ontzettend geholpen met mijn hormoonbalans, hier ben ik haar zo dankbaar voor!

Katinka:

Al jaren had ik last van haaruitval, sinds de behandelingen & Janke haar adviezen is dit gestopt, mijn haar is nu weer zoals het vroeger voor mijn zwangerschappen en stressvolle periode was, zo fijn!

Loreen Hofman:

Heerlijke behandeling vanmiddag gehad van Janke! Genoten en mijn haar voelt al zoveel gezonder aan!

Een aanrader! 

Lutske de Bruin:

Janke is vakbekwaam, weet wat ze doet en geeft eerlijk advies. Ze werkt met (h)eerlijke producten die zeker het proberen waard zijn. Ee

n prachtige salon en een warm welkom, een aanrader!

Marieke:

Helemaal fantastisch! Echt superblij met mijn wenkbrauwen en haartjes! Echt een vakbekwaamde vrouw, bedankt Janke!

 Hester Braaksma:

Bijzondere ochtend gehad met een heerlijke high-tea van huisgemaakte biologische lekkernijen en ondertussen een kleuranalyse. Janke is heel kundig en super gastvrij!

Julia Molenaar: 

Een kapsalon en kapster met veel persoonlijke aandacht en sfeer. Het idee alleen al om alleen in je haar te smeren wat je bij wijze van kan eten. :) Mijn haar leek uitgeput door jarenlang synthetisch te kleuren er er moest iets anders gebeuren..., maar wat? Ik ontdekte Puur Couleur en sindsdien kleuren en verzorgen mengseltjes van plantjes mijn haar en sinds kort heb ik weer krullen.

Haren wassen doe ik nu op advies met haarzeep, overigens vindt mijn huid dat ook heel prettig, die gaat van genoegen helemaal glimmen.. een aanrader! Zeker op lange termijn een duurzame investering. .., niet alleen voor je haar.. maar voor je totale gezondheid! 

Anneke:

Mijn haar is van nature altijd fijn en pluizig geweest. Op advies van Janke, moest ik het anders gaan verzorgen.. en nu zo blij..  een glanzende volle bos haar. Nu kom ik al enige tijd bij haar in de salon voor een plantenkleuring. Deze kleuring is ook direct een kuur. Ze legt uit dat de planten een natuurlijk laagje om de haren leggen en zo voelt het ook echt! Mijn haar is voller en steviger na de behandeling, ook komt mijn krul prachtig terug zonder dat het pluizig is. En ik hoef geen synthetische producten met siliconen meer te gebruiken. De kleur is prachtig, zo was ik van nature., voordat mijn grijze haartjes er door kwamen piepen. Janke is vakbekwaam en geeft eerlijk en oprecht advies. 

 

Wat een fijne persoonlijke aandacht en dan ook nog prachtig knippen en kleuren! Dik tevreden tot over 7 weken!

Melanie Berends - Vermaak

 

Goede adviezen, flexibel en een prachtige look op onze bruiloft! Haar en make-up precies passend bij de jurk, fantastisch! Mooi en toch helemaal mezelf. Bedankt!

Maaike Bosma - Beetstra

 

Janke is rustig, precies, neemt de tijd en luistert goed naar de wens van de klant, daarnaast geeft ze goede adviezen. Het gebruik van natuurlijke producten  en het juiste advies heeft ervoor gezorgd dat ik nu gezond haar heb!

Maaike Bosma - Beetstra

 

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media