Wie zijn we?
×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

Puur Couleur

Puur staat voor eerlijk, natuurlijk, ecologisch en biologisch. Couleur voor een tint die bij je past, een tint die je laat stralen!
Puur Couleur: Duurzame materialen in harmonie met de natuur.

Natuurlijke haarverzorging op een holistische werkwijze

Even een moment voor jezelf..
Pure ontspanning
Ervaar de rust..
Voel wat de natuur ons te bieden heeft,
Respect voor jezelf,
Voor elkaar.. en voor de natuur..
Puur Couleur
Genieten van een geheel natuurlijke beleving!
 
 
natuurlijke haarverzorging 
 
aromatherapie
 
voeding en lifestyle
 
Kijk bij WAT DOEN WE? om te zien wat wij voor jou kunnen betekenen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Historie 

De mens heeft al sinds 6000 jaar de behoefte om van haarkleur te veranderen. Sindsdien wordt er dan ook al gebruik gemaakt van plantaardige kleurstoffen. Vanaf het begin van de vorige eeuw werden deze natuurlijke grondstoffen vervangen door chemische bestanddelen, met alle nadelige gevolgen van dien. Gelukkig worden veel mensen steeds bewuster en is er een alternatief: de plantenkleurkuur. Je haar puur laten behandelen met planten en kruiden. Eigenlijk de oudste manier van haarkleuren en verzorgen.

Waar ik bij mijn grootouders op de boerderij opgegroeide werd ik al van jongs af aan betoverend door de schoonheid van moeder natuur. Mijn oma had een prachtige geurende kruidentuin, mijn opa deed de moestuin. In de pubertijd miste ik door omstandigheden het contact met de natuur en al snel werd ik allergisch door het overmatig gebruik van vele ongezonde cosmetica. Wat voelde ik me in die tijd onzeker! Het was het moment dat ik me realiseerde dat we weer met ons allen terug moeten naar alle schoonheid van moeder natuur. Toen begon ik zelf creme's te maken met gezonde ingredienten. Al snel knapte mijn huid en haar op. Door mijn allergie werd ik ook genoodzaakt om te stoppen in de reguliere kapperszaak. Daar kwam het idee om een salon te starten met alleen pure ingredienten. Want hoe fijn is het om meer mensen te kunnen helpen met hun gezondheid, weer goed in je vel te komen zetten en zonder je haar, je huid, je lichaam of het milieu te belasten. Als je je haren met planten verzorgt krijg je(weer) een prachtig stralende haardos! Als je je huid verzorgt met planten blijf je je hele leven een jonge stralende huid houden. Daarnaast helpen we je ook graag met gezonde keuze's in je voedingspatroon.

Graag een volle haardos? Huidproblemen? Ondersteuning nodig bij je hormoonbalans?  Door middel van de aromatherapie kunnen we ook kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Laat me weten waar je jou bij kunnen helpen?

Lieve groet, Janke 

Aromatherapeut / lifestylecoach / erkend natuurkapper / adviseuse natuurcosmetica -visagiste

Respect voor jezelf, voor elkaar en voor de natuur nog vele generaties lang!

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media