Kruiden-, Neem-, Tea - Tree Behandeling
×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

Puur Couleur is een salon waarbij we haar en hoofdhuid helpen te herstellen. Geen ongezonde stoffen in de bloedbaan en een mooie gezonde glanzende haardos zorgen ervoor dat je je prettig voelt van binnen en van buiten. Als gouden regel geven we aan: Gebruik alleen producten op je lichaam, welke je ook op zou kunnen eten.

Gezondheid van je, je haar en hoofdhuid staat bij ons voorop.

We bieden verschillende verzorgende behandelingen aan ter herstellen van het haar, stimuleren van de haargroei. Bevorderen van de haarstructuur en het kalmeren van de hoofdhuid. Al onze producten zijn basische producten, dat wil zeggen dat ze een PH-waarde van rond de 8,3 hebben. Door het gebruik van niet gezonde producten wordt onze zuurgraad van huid en haar aangetast. Een zuurgraad van 7 is gezond, maar bij de meeste mensen ligt de zuurgraad veel lager. Dit komt met name door het overmatig wassen van het haar, het gebruik van sterk ontvettende ingrediënten in producten, maar ook door omstandigheden van binnenuit zoals stress, spanning, ongezonde voeding.

Bij haarverlies en/of gevoelige hoofdhuid:
Voor het kalmeren van de hoofdhuid bevelen we de kruiden -kuurbehandeling aan in combinatie met ayurvedische kruiden. Dit stimuleert de haargroei bij haarverlies door o.a stress of ziekte. Vanaf de haarwortel worden de haren gevoed en de hoofdhuid word rustiger.

Fijn/dun/slap haar:
Heb je dun of slap haar en een gevoelige huid, dan is de neem – behandeling iets voor jou. Neem komt van de neemboom uit India en Sri Lanka. Na de bloei ontwikkelen zich olijfvormige vruchten. De vruchten bevatten maar een pit die rijk is aan olie, de neem heeft veel verzorgende eigenschappen en wordt ook veel in de ayurvedische geneeskunde gebruikt, dus ook helpt deze kuur tegen verschillende aandoeningen van de hoofdhuid zoals eczeem.

We maken het aan met appelazijn en gekookt water, zo krijg je een soort van klei. Azijn is een zuur dus het zorgt ervoor dat de klei in je haar dringt, maar het is tevens een basisch product welke zorgt voor een fijne glans. Na 1 behandeling zul je al een beetje verschil merken. Je haar voelt steviger, dikker aan en je hebt meer volume. 

Behandeling bij huidaandoeningen:
Huidaandoeningen zijn vervelende dingen. Het kan er voor zorgen dat je minder goed in je vel zit en juist dat weer werkt je aandoeningen tegen.

  • Eczeem: Eczeem kan erg vervelend zijn, vaak gaat het gepaard met jeuk. Eczeem kan komen door een allergie maar het kan ook aangeboren zijn. Iedere huid is verschillend en elke vorm van eczeem vraagt om een andere verzorging en behandeling. De neembehandeling is zeer effectief bij eczeem en ook de kamille-behandeling is verzachtend.
  • Roos: Roos is een vorm van eczeem met een lichte ontsteking. Roos wordt veroorzaakt door een gistinfectie. Normaal gesproken stoot de hoofdhuid dode, verhoornde cellen op onzichtbare wijze af. Bij roos worden dode huidcellen versneld afgestoten. Er zijn bij ons geschikte shampoos  te verkrijgen voor roosbehandeling en kuren voor een kalmerend effect.
  • Psoriasis: Psoriasis lijkt in sommige gevallen op roos maar het is een stofwisselingsziekte, we bieden verschillende behandelingen aan ter kalmering van de huid. Bij psoriasis adviseren we de ayurvedische kuur, ook verzachting d.m.v van kamille kan prettig zijn. De aloë vera - kuur is ook een echte aanrader bij huidaandoeningen.

Heb je veel last van huidproblemen en/of haaruitval, neem contact met ons op en dan stellen we een behandelingsplan speciaal voor jou op.

Ontspanning en opfriskuur:
De Tea - tree behandeling is een heerlijke ontspannende behandeling met heerlijke kruiden en oliën. Het is tevens zeer geschikt om blond haar te voeden. Rood haar op te frissen en donker haar te laten glanzen.

Puur genieten!

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media