Workshops & arrangementen

High-tea

Een heerlijke high tea is bij alle lange behandelingen (plantenkleuring, biosilk-krul, haarkuur ,etc.) bij te boeken. Dit is incl. onbeperkt kruiden of vruchtenthee (verse muntthee in het seizoen), biologische koffie, biologische fairtrade chocolade, biologische truffels en nog veel andere pure lekkernijen. Leuk om er bij te boeken wanneer je samen met een vriendin, zus, familielid komt. Er wordt altijd rekening gehouden met allergieën. Meld dit eventjes van te voren.

Kosten: € 18,- (voor 2 personen)

TIP: Ook leuk om als cadeau weg te geven!

Kleuradvies - Duobehandeling

Gezellig met z'n tweetjes een kleur- en make-up advies, onder het genot van een kopje biologische koffie of kruiden/vruchtenthee met wat lekkers. Tevens wordt er en mooie dagmake-up aangebracht. Naast een kleurenpaspoort of make-up paspoort mag je nog een leuk make-up product (lipgloss, lippenstift, oogschaduw of potlood) uitzoeken. De totale duur is 3,5 uur voor 2 personen.

Kosten: € 179,- (voor 2 personen)
Graag vroegtijdig reserveren, zodat we genoeg tijd voor jullie kunnen nemen.

Workshop Creatief met kleur

Zin in een gezellige avond met vriendinnen, zussen, tantes, nichtjes, collega's of buurvrouwen?

We gaan kijken welke kleuren jullie laten stralen, zodat je voortaan de juiste keuzes maakt wanneer je gaat shoppen, de juiste kleur kiest voor je make-up en sieraden e.d. Creatief zijn we met kleur bezig op deze avond. Je maakt je eigen kleurpaspoort voor mee naar huis. Inclusief een kleine high-tea. Kortom: een gezellige workshop waarna je weet hoe je er op je mooist uit ziet!

Kosten: € 30,- p.p.              
Reserveer vroegtijdig. Een workshop Creatief met kleur doen we vanaf 4 personen met een maximum van 15 personen.

Workshop Kleur

Een workshop voor een gezellig avondje uit of een heerlijke relax-ochtend/middag. Aan de hand van verschillende doeken laten we zien welke tinten je goed staan. Koude of warme tinten of juist gedempte of heldere kleuren. Iedereen kan dit meebeleven in de spiegel onder het genot van een kopje fairtrade koffie of biologische kruiden of vruchtenthee met wat lekkers. Kom er achter welke kleuren je laten stralen!

Kosten: € 27,50 p.p.    
Reserveer vroegtijdig. Een workshop Kleur doen we vanaf 5 personen met een maximum van 15 personen.

Persoonlijk kleuradvies + uitgebreide high-tea / eigen kleurenpaspoort maken

Onder het genot van een heerlijk kop versgemalen koffie of kruiden/vruchten thee erachter komen welke kleuren jou laten spreken. Hoe je het beste de voor jou geschikte kleuren kan combineren. Een uitgebreid persoonlijk advies en ondertussen genieten van heerlijke diverse biologische hapjes. Voor de dames die willen die mogen zelf een kleurenpaspoort samen stellen.

Kosten: € 37,50 p.p.
Reserveer vroegtijdig. Vanaf 5 personen met een maximum van 15 personen.

Persoonlijk kleuradvies + uitgebreide hightea /sandwiches & soep / kleurenpaspoort

Een uitgebreid persoonlijk kleuradvies met een heerlijke hightea met diverse biologische hapjes. Tevens frisse sandwiches en een heerlijke soep. Ideaal voor dames die wat verder moeten reizen. Incl. kleurenpaspoort voor mee naar huis, welke je gebruiken kan voor bij het winkelen, zodat je nooit meer een miskoop hebt! Een compleet verzorgt All-in arrangement!

Kosten: € 45,- p.p.
Reserveer vroegtijdig. Vanaf 4 personen met een maximum van 15 personen.

Workshop Kleur & Garderobe

Nooit meer een miskoop in de kast? Dan is deze workshop iets voor jou! Kom er achter welke kleuren je laten spreken. Onder het genot van een heerlijk kopje fairtrade koffie of biologische thee met wat lekkers kijken we bij welk seizoenstype je past. Welke kleuren je laten stralen. Kijk zelf mee in de spiegel en laat je verassen. Neem eigen kleding mee welke je niet goed weet te combineren. Samen kijken we hoe je het wel kunt combineren of waarom je juist deze kleding laat liggen in je kast. Inclusief een klein kleurenpaspoort voor mee naar huis.

Kosten: € 40,- p.p.    
Reserveer vroegtijdig. Een workshop Kleur & Garderobe doen we vanaf 2 personen met een maximum van 8 personen.

Make-up Workshop

Gezellig met kleur en make-up bezig zijn. We gaan een dagmake-up oefenen en bij voldoende tijd een avondmake-up.

Hoe gaat het in zijn werk? Iedereen heeft een spiegeltje voor zich, een setje penselen en verschillende make-up producten; verschillende kleurtjes oogschaduw, potloden, etc. Voorafgaand gaan we de huid reinigen en een verzorgende dagcrème aanbrengen. Daarna krijgen twee dames uit de groep een make-up. De andere dames kijken toe en gaan daarna zelf aan de slag. Aan de hand van uitleg op papier en van ons gaat het iedereen lukken. Een gezellige workshop met biologische koffie, kruidenthee, verse muntthee en wat lekkers.

Kosten: € 20,- p.p.
Reserveer vroegtijdig. Een Make-up Workshop doen we vanaf 6 personen met een maximum van 20 personen.

Ook verzorgen wij verschillende creatieve workshops o.a zelf een sieraad maken van o.a edelsteentjes, glas schilderen. We hebben een prachtige locatie voor vrijgezellenfeesten maar we komen ook thuis of op locatie. Ook kunnen wij een gehele high-tea voor je samenstellen. Vraag naar de mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om een combinatie van arrangementen samen te stellen, vraag naar de mogelijkheden. Voor alle arrangementen is een kleine kleurenkaart of make-upkaart te verkrijgen voor € 5,-. Een groter kleurpaspoort is te verkrijgen van € 15,- tot  € 25,-.

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media