Persoonlijk advies & kleuradvies

Advies coupe

Een coupe passend bij jou als persoon, je gezichtsvorm en je gelaat. Een coupe welke je positieve punten in het gezicht tot zijn recht laat komen. We zoeken het samen met je uit!

Advies bij problemen

Haaruitval of eczeem zijn vervelende dingen. Bij huid en haarproblemen gaan we samen de oorzaak achterhalen. We gaan kijken waar dit vandaan kan komen. We vinden het belangrijk om het probleem bij de bron aan te pakken. We stellen een behandelingsplan op en geven advies voor thuisbehandeling.

Kleuradvies

Een kleurenanalyse helpt je bij het versterken van je persoonlijke uitstraling. Het is bijna ongelofelijk om te zien wat kleuren met je kunnen doen. Samen de positieve dingen van jezelf ontdekken, ervoor zorgen dat je elke dag stralend de dag begint. Wanneer je je bewust wordt van de mooie punten van je uiterlijk, voel je je zekerder en uiteindelijk gelukkiger!

Verschillende doeken met tinten van elk seizoen laten zien bij welk type je past. Ben je een Lente-, Zomer-, Herfst- of Wintertype? We gaan het samen bepalen. Sommige tinten versterken oneffenheden, terwijl andere tinten je er jonger uit laten zien en een harmonieus geheel vormen. Je zult versteld staan van de effecten die diverse kleuren op je hebben.

We bespreken samen de kleuren die je het meeste laten stralen en geven een goed advies met een persoonlijke kleurkaart voor bij het winkelen zodat je ook gemakkelijker kunt winkelen en een miskoop kunt voorkomen. Leuke combinaties en een passende make-up! Tevens geven we tips over de keuze van je haarkleur, brilmontuur en sieraden.

Een kleurenanalyse om het mooiste in je naar voren te halen!

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RMĀ  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media