Knippen, Biosilk krullen, Beach weaves & Sun-looks

Knippen

Een kapsel passend bij jou, je haar en je gezicht. Wij knippen het haar in de natuurlijke valling en bijna altijd droog omdat wij vinden dat je dan ook direct ziet hoe het haar gaat vallen. Je kunt het haar nat maken, maar wanneer je dit droogt is je coupe of ineens veel korter of ongelijk. Geen enkele haar valt even stijl daarom knippen wij het haar in de natuurlijke valling. Zo is het tevens voor jezelf thuis gemakkelijk te onderhouden. Door middel van bepaalde technieken kan een eigen krul, slag of uitgegroeide permanent weer meer veerkracht en volume krijgen. Wij gebruiken houten borstels en kammen zodat het haar niet statisch wordt. Onze edelsteenkammen zorgen direct voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid. Dit stimuleert tevens de haargroei.

Biosilk krullen

Deze permanent/body is zonder ammoniak en op zijde basis, dus ook geschikt voor fijn haar en de gevoelige hoofdhuid. Je haar blijft ook na omvormen mooi en behoudt zijn glans. De huid niet wordt aangetast. En geen onaangename geur tijdens de behandeling.

Beach weaves

We maken ook beach weaves. Dat is een heerlijke coupe met mooie golvende slagen. Een gemakkelijk kapsel die je zo natuurlijk kan laten drogen.

Sun-looks

Met de sun-looks kleuren we het haar lichter op een natuurlijke manier zonder ammoniak. Je haar behoudt zijn structuur en glans. Het wordt gedaan op kleibasis en met extracten van amandel, kamille en citroen. Deze huid en milieuvriendelijke blondering bootst het effect van de zon na. Het resultaat is dan ook het mooist na enkele weken. Met de sun-looks creer je een prachtige zomerlook!

Beachweaves en sun-looks:

Plantenkleuring en Biosilk krullen:

Voor & na de biosilk krullen behandeling:

Voor & na de sun-looks behandeling:

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RMĀ  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media