Haarverlenging of meer volume
×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

Indian Gold hair-extensions

Voor langer haar of meer volume kun je kiezen voor onze hair-extensions van Indian Gold. Binnen no-time het haar van je dromen!

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je kiest voor een verlenging of opvulling, kom je eerst langs om kennis te maken. Zodat we kunnen zien wat je wens is, welke tint voor jou geschikt is en welke structuur passend is bij jouw haar. We maken een vervolgafspraak wanneer we de extensions plaatsen. Aan de extensions zit een bondje van keratine. Met deze keratine wordt de extension aan je eigen haar bevestigd d.m.v. een warmteapparaat. Deze keratine bestaat uit de zelfde bouwstof waarvan ook het eigen haar is opgebouwd. Hierdoor is de bonding niet schadelijk voor het eigen haar. Wel is een goede verzorging een vereiste. Voor een opvulling zijn er minimaal 50 extensions nodig. Voor een gehele verlenging minimaal 100 extensions.

Waarom werken wij met Indian Gold?
Deze keuze is omdat de hair-extensions van Indian Gold zijn vervaardigd uit de hoogste kwaliteit haar afkomstig uit India. De haren zijn zorgvuldig behandeld, zodat de structuur behouden is gebleven. De haren worden op natuurlijke wijze gekleurd. De blonde tinten worden in een proces van drie weken op een milde en zorgvuldige wijze ontdaan van hun donkere kleur. Hierdoor behouden ook de blonde tinten hun kracht en vitaliteit. De haren van Indian Gold zijn remy gesorteerd. Dit houdt in dat de haarschubben allemaal dezelfde kant op wijzen, waardoor deze niet zal klitten. Tevens zijn de haren Double drawn gesorteerd. Dit betekent dat de haren van aanzet tot punt een gelijke lengte hebben. Waardoor je altijd volume houdt en het haar niet zal pieken of springen.

Voor & na de behandeling:

Hairweaving/ Hairwefts

Tevens kun je ook kiezen voor het plaatsen van wefts. Dit zijn geen losse plukjes maar matten. Door middel van moderne vlecht- en naaitechnieken worden de wefts aan je eigen haar vast gemaakt er wordt er een mooie volle bos haar gecreëerd. Bij een goede verzorging kunnen de wefts na uitgroei omhoog geplaatst worden. Wefts geven geen schade aan het eigen haar, wel is een goede verzorging een vereiste. Let wel: wefts zijn bredere matten welke zorgen voor veel volume, maar wanneer je draagcomfort wenst en gemak bevelen wij de extensions aan.

Clip inn-extension

Clip inn-extensions zijn ideaal voor een dag of een gezellig avondje uit! Bij ons zijn verschillende clip-inn’s vekrijgbaar. Je clipt ze gemakkelijk zelf in en uit. We maken ze tevens passend op maat!

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media