Bruidskapsels & visagie
×

Waarschuwing

Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Pad bevindt zich niet in open_basedir pad

Toen we in aanraking kwamen met etherische olie ging er weer een wereld voor ons open. Naast dat we dagelijks kruiden in ons leven toepassen om ons te ondersteunen is etherische olie ook niet meer weg te denken bij een gezonde lifestyle. Het natuurlijk medicijnkastje.. zo zou je het wel kunnen benoemen. Het het helpt ons op lichamelijk vlak en emotioneel is het ook heel goed in te zetten.. Zelf had ik jarenlang veel pijnklachten in mijn lichaam. Deze kwamen uiteindelijk door vastgezette emotie uit mijn kindertijd.. Emotie die ik op een eerder moment in mijn leven niet kon verwerken.. Met de ondersteuning van de olie werd het draagbaar om dit te verwerken. Ook gebruik ik het graag voor een fijne maandelijkse cyclus, omdat het zo goed ondersteund.

De etherische olie uit de plant bevat zo ontzettend veel gezonde stoffen die fijn voor ons zijn. Alles is in de natuur aanwezig. De plant leeft soms onder barre omstandigheden, in weer en wind en wordt daardoor sterk. En gaat daardoor stoffen aanmaken die je immuunsysteem versterken.

Daarnaast werkt de etherische olie direct kalmerend op je zenuwstelsel. Je voelt je direct meer ontspannen en het kan je helpen bij een diepere verbinding met jezelf. Etherische olie wordt direct via de huid opgenomen en hoeft geen lange weg qua vertering te doorstaan.

Geuren prikkelen daarnaast je hersenen en zo kan er direct een positieve beleving plaatsvinden. Denk maar eens aan die fijne vakantie in het zuiden, bij de geur van rozemarijn, lavendel, tijm.. 

Ook kan olie je helpen voor meer focus, meer helderheid. Maar juist ook wanneer je gevoelig bent, snel overprikkeld bent..

Etherische olie helpt je voor balans op alle vlakken.

Samen kijken we wat voor jou nodig is in het moment. In een rustig 1 op 1 gesprek maken we kennis met elkaar en maak je kennis met de olie. We zijn volledig in het moment om vooral te voelen wat jou kan helpen. Je mag delen wat jij kwijt wilt.

Laat je verassen door de wereld van geuren. 

Lieve geurige groet, Janke 

 

 

 

* zoals jullie zien was dit voorheen een pagina over bruidskapsels en visagie. Doordat we ons volledig willen focussen op gezondheid is er geen ruimte meer om een bruidsarrangement voor 2024 bij ons te boeken. 

                 

 

 

Puur Couleur
Woudweg 7
9257 RM  Noordburgum

W3C Valid XHTML & CSS
Ontwerp en technische
realisatie door J-Media